Καλέστε μας

Bride to be…

Bride to be…γιατί είναι μια μοναδική στιγμή!

Για μια τόσο σημαντική ημέρα που όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, η ομάδα μας σας προσφέρει μια σειρά “special” θεραπειών που θα σας χαρίσουν λάμψη και θα αναδείξουν την φυσική σας ομορφιά, αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας επισκεφτείτε και να μας εμπιστευτείτε! Η σειρά των “special” θεραπειών περιλαμβάνει τις ακόλουθες εφαρμογές – βήματα:

Bride to be...

Βήμα 1: Δερμοανάλυση

Για την απόκτηση πληροφοριών σε ό,τι αφορά το εξατομικευμένο πρωτόκολλο που θα ακολουθήσετε!

Βήμα 2: Βαθύς Ιατρικός Καθαρισμός

Πραγματοποιείται με την μέθοδο της δερμοαπόξεσης. Το ειδικό μηχάνημα Face up χρησιμοποιεί ειδικές κεφαλές ανάλογα με την ευαισθησία του κάθε δέρματος. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας κάνοντας συγχρόνως λεμφικό μασάζ του προσώπου για καλύτερη οξυγόνωση!

Το Face up προσώπου που εφαρμόζουμε, συνδυάζει τις δύο τεχνολογίες, microdermabrasion και micropulsation, χαρίζοντας λάμψη, τόνο, φρεσκάδα στην επιδερμίδα, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τα μαύρα στίγματα χωρίς να αφήνει σημάδια και ερεθισμούς .

Βήμα 3: Fire And Ice

Δύο εβδομάδες μετά τον βαθύ καθαρισμό ακολουθούμε “πιστά” την “ιεροτελεστία” του Fire and Ice. Η λέξη Fire παραπέμπει στη θερμότητα του peeling, ενώ το Ice στην δροσερή ενυδάτωση που ακολουθεί. Τα προϊόντα παρασκευάζονται από την εξειδικευμένη αμερικάνικη εταιρεία δερμοκαλλυντικών “IS Clinical”.

Βήμα 4: Θεραπεία Χαλάρωσης & Λάμψης

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο γεγονός, απολαύστε μια θεραπεία χαλάρωσης και λάμψης με τα προϊόντα της φημισμένης εταιρείας Institut Esthederm, Ecobiology at the service of beauty.

Bride to be...

Πρόκειται για μία εφαρμογή που ακολουθούν οι σταρ και οι ηθοποιοί πριν από κάθε σημαντική τους εμφάνιση.

Πότε πρέπει να γίνονται τα ενέσιμα;

Οι ενέσιμες θεραπείες -όπως υαλουρονικό οξύ, skin boosters, μπότοξ για “ξεκούραστη όψη”- θα πρέπει να προγραμματίζονται τουλάχιστον ένα μήνα πριν την γαμήλια τελετή!

We magnify the beauty that already exists!

Δερματολόγος - Παιδοδερματολόγος Dr. Άουρα Υφαντή

Το Δερματολογικό Ιατρείο της Dr. Άουρα Υφαντή στην Αθήνα, σας παρέχει όλες τις σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες υπηρεσίες κλινικής και αισθητικής Δερματολογίας. Στόχος μας είναι η παροχή της κατάλληλης θεραπείας έχοντας στο επίκεντρο τις δικές σας ανάγκες.