Καλέστε μας

Θεραπείες Σώματος

Jett Plasma Body Lift – Μη Χειρουργικό Lift

Το Jett Plasma προκαλεί σύσφιξη του δέρματος, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τη χαλάρωση και το λίπος και εξαφανίζει τις ρυτίδες του λαιμού, της περιοχής του ντεκολτέ και του θώρακα. Επιπλέον, η θεραπεία βοηθάει στη λείανση της επιδερμίδας, τη μείωση εμφάνιση ραγάδων αλλά και στη βελτίωση της γενικότερης όψης του δέρματος.

Ταυτόχρονα πραγματοποιεί ενεργοποίηση του κολλαγόνου επιτυγχάνοντας τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.

Περισσότερα

Laser Αποτρίχωση Alexandrite

Η Laser αποτρίχωση σώματος και προσώπου δίνει την ευκαιρία σε πολύ κόσμο να απαλλαγεί από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με εύκολο, άμεσο αλλά και ανώδυνο τρόπο. Η Laser αποτρίχωση Αλεξανδρίτης, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και περισσότερο εφαρμοσμένες μεθόδους για την απαλλαγή τριχοφυΐας από διάφορα σημεία του σώματος αλλά και του προσώπου.

Περισσότερα

Cavitation – RF με Coccon Duotechnology

Η Cavitation θεραπεία αποτελεί την πιο αποτελεσματική, σύγχρονη, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος όπως η περιοχή της κοιλιάς των μηρών (ψωμάκια) και των γλουτών.

Η μέθοδος Cavitation (σπηλαίωση) αποτελεί μια μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων, με τη χρήση ειδικού υπερήχου. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το περιττό λίπος αποβάλλονται από τον οργανισμό, ακολουθώντας τη φυσική μεταβολική οδό.

Περισσότερα

Νήματα Σώματος – Threads Lift

Τα νήματα PDO (πολυδιοξανόνη) είναι αγγειοχειρουργικά ράμματα, με εξαιρετικά ικανότητα απορρόφησης (σε διάστημα 8-12 μηνών), που υδρολύονται σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό και προκαλούν την ανόρθωση περιοχών του σώματος χωρίς χειρουργική επέμβαση, με στόχο την καταπολέμηση της χαλάρωσης και την ενίσχυση της σύσφιξης του δέρματος.

Περισσότερα

Κυτταρίτιδα – Λιπόλυση – Carboxytherapy

Η Λιπόλυση είναι μία διαδικασία που στοχεύει στην αφαίρεση υπερβολικού λίπους από συγκεκριμένες περιοχές, με σκοπό τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Οι ενέσεις λιπόλυσης ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρούνται το «φάρμακο θαύμα» σε περιπτώσεις γενικής απώλειας βάρους και δεν αποτελούν εναλλακτική λύση δίαιτας ή άσκησης.

Η Carboxytherapy (Καρβοξυθεραπεία), αποτελεί μια πρωτοποριακή τεχνική για την αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Πρόκειται για μια ασφαλή, μη επεμβατική θεραπεία που διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Αποτελεί επίσης μια από τις θεραπείες κυτταρίτιδας με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, αφού μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας μετά την εφαρμογή. Οι συνεδρίες που συνίστανται είναι περίπου 8-10, ανάλογα με τις ανάγκες και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Περισσότερα

Botox / Dysport – Υπεριδρωσία

Το Botox είναι μία πρωτεΐνη που παράγεται από το μικρόβιο Clostridium Botulinum. Στην Αισθητική Δερματολογία το Botox χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των εν δυνάμει ρυτίδων του προσώπου η εφαρμογή όμως του Botox δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό. Άλλη μία σημαντική χρήση του είναι η θεραπεία της υπεριδρωσίας, η οποία αποτελεί άριστη επιλογή θεραπείας για άμεση μείωση της εφίδρωσης έως και 95%.

Το Botox υπεριδρωσίας απευθύνεται σε όλα εκείνα τα άτομα που αντιμετωπίζουν σε υπερβολικό βαθμό ενοχλήσεις από ιδρώτα, σε διάφορες περιοχές του σώματος, όπως μασχάλη, παλάμες αλλά και πέλματα.

Περισσότερα

Ευρυαγγείες – Σκληροθεραπεία – Laser

Οι ευρυαγγείες, γνωστές και ως “φλεβίτης” ή “φλεβίτιδα” είναι το δίκτυο των διατεταμένων τροχοειδών αγγείων, που βρίσκονται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα. Παρουσιάζονται σαν κόκκινα και μπλε μικρά αγγεία, τα οποία δεν προκαλούν συμπτώματα, μπορούν όμως να δημιουργήσουν ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα. Οι ευρυαγγείες δημιουργούνται εξαιτίας της αυξημένης πίεσης μέσα στις μικρές φλέβες, που βρίσκονται κοντά στην επιδερμίδα.

Ο υγιεινός τρόπος ζωής, η τακτική άσκηση, η σωστή διατροφή αλλά και η φροντίδα του οργανισμού, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην πρόληψη κατά των ευρυαγγειών. Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, απαιτείται η ιατρική παρέμβαση, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Περισσότερα

Αφαίρεση Τατουάζ

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει οδηγήσει στην εύρεση της μεθόδου Q-switched LASERS, η οποία αποτελεί μια σύγχρονη και πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο για αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ. Η Q-switched LASERS, δρα διασπώντας τους κόκκους της χρωστικής, ώστε να μπορούν να απορροφηθούν από τον οργανισμό.

Η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ αποτελεί μια ασφαλή θεραπεία. Αν ωστόσο θέλετε να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο τραυματισμού του δέρματος, θα πρέπει να εμπιστευτείτε εξειδικευμένο δερματολόγο για την αποτελεσματική εφαρμογή της μεθόδου.

Περισσότερα

Ραγάδες

Οι ραγάδες σώματος αποτελούν μια μορφή ουλών ή λεπτών γραμμών, που δημιουργούνται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Μπορεί να έχουν το χρώμα του δέρματος ή μια ερυθρο-ιώδη απόχρωση, όταν είναι πιο πρόσφατες.

Οι ραγάδες δεν μπορούν να εξαφανιστούν οριστικά, μπορούν ωστόσο να μειωθούν σημαντικά. Ο αριθμός συνεδριών εξατομικεύεται και πάντοτε πρέπει να είμαστε ρεαλιστικοί ως προς το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις λευκών και παλιών ραγάδων.

Περισσότερα