Καλέστε μας

Happy Mom

Happy mom – θεραπείες μετά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό!

Μετά τον τοκετό, εμεις οι γυναίκες βιώνουμε μεγάλες αλλαγές στα επίπεδα των ορμονών του οργανισμού μας, γεγονός που επιδρά τόσο στο συναισθηματικό μας κόσμο όσο και στο δέρμα μας.

H “κουρασμένη όψη”, η χαλάρωση, οι ραγάδες και οι δυσχρωμιες αποτελούν τις πιο συνηθισμένες εμφανείς δερματολογικές ατέλειες.

Happy Mom

Η άμεση παρέμβαση της ομάδας μας στο σημείο αυτό, υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης, εξαφανίζοντας ταυτόχρονα τα σημάδια τις ορμονολογικής αναστάτωσης και της “κούρασης” χαρίζοντας στο δέρμα την χαμένη λάμψη του. Ακολουθώντας τα σωστά βήματα, τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά.

Βήμα 1ο: Δερμοανάλυση

Παρουσιάζεται -επιπλέον- και το εξατομικευμένο πρωτόκολλό σας.

Βήμα 2: Βαθύς ιατρικός καθαρισμός

Πραγματοποιείται με την μέθοδο της δερμοαπόξεσης (face up).

Βήμα 3: Ο2 Derm – Astronaut therapy

Πρόκειται για μια θεραπεία της οποίας η δράση της συγκεντρώνεται εντός ενός ένα θόλου που τροφοδοτεί το δέρμα με αρνητικά ηλεκτρικά ιόντα οξυγόνου. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους του δέρματος, για όλες τις ηλικίες.

Επιτυγχάνει την καλύτερη ρύθμιση της αιμάτωσης, διεγείροντας παράλληλα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστινης, βελτιώνοντας τις δυσχρωμίες του δέρματος. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και χαλάρωση του οργανισμού μας μέσω της οξυγόνωσης του εγκεφάλου κατά την εισπνοή.

Συνδυάζεται εξαιρετικά και συμπληρωματικά με την πολύ αποτελεσματική θεραπεία Fire & Ice της αμερικανικής εταιρείας IS Clinical. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή μιας απολεπιστικής resurfacing mask, ακολουθούμενη από μια μάσκα υαλουρονικού οξέος, αλόης και εκχυλίσματος κουκουτσιών σταφυλιού!

Μην ξεχνάμε ότι κατά τη διάρκεια του θηλασμού απαγορεύεται οποιαδήποτε ενέσιμη θεραπεία !

Being a mom has made me so tired. And so happy…

Δερματολόγος - Παιδοδερματολόγος Dr. Άουρα Υφαντή

Το Δερματολογικό Ιατρείο της Dr. Άουρα Υφαντή στην Αθήνα, σας παρέχει όλες τις σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες υπηρεσίες κλινικής και αισθητικής Δερματολογίας. Στόχος μας είναι η παροχή της κατάλληλης θεραπείας έχοντας στο επίκεντρο τις δικές σας ανάγκες.