Καλέστε μας

Fire & Ice

Τhe red carpet facial

Το Fire and ice ή “Τhe red carpet facial” είναι η θεραπεία που σε εξήντα λεπτά κάνει το δέρμα σας πιο αναζωογονημένο, λαμπερό και ενυδατωμένο.

Πως λειτουργεί;

Μετά τον καθαρισμό του δέρματος με το cleansing complex της iS Clinical, προχωράμε στο πρώτο βήμα που είναι το fire, το οποίο συμβολίζει την θερμότητα του peeling σε μορφή μάσκας που περιέχει 18 % σαλικυλικό και 1% ρετινόλη. Το εντυπωσιακό είναι ότι με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να προκαλέσουμε μία ήπια απολέπιση του δέρματος που δεν εμποδίζει την καθημερινότητα.

Fire & Ice

Μετά την εξουδετέρωση της μάσκας περνάμε στο δεύτερο βήμα ice το οποίο αποτελείται από μία μάσκα με υαλουρονικό, αλόη και ρεσβερατρόλη. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε μία βαθιά ενυδάτωση μειώνοντας παράλληλα οποιοδήποτε ερεθισμό.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μία επίσκεψη όταν θέλουμε να είμαστε λαμπερές ενόψει κάποιου event ή να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα και να έχει πλέον πολύ καλύτερα και πιο διαρκή αποτελέσματα. 

Το Fire and ice ή “Τhe red carpet facial” βελτιώνει τις λεπτές ρυτίδες, τους πόρους, τις ουλές και μειώνει τις δυσχρωμίες.

Πώς θα δείχνει το δέρμα σας μετά;

Μετά από αυτή την ιδιαίτερα χαλαρωτική εμπειρία, το δέρμα θα είναι πολύ πιο φωτεινό και ενυδατωμένο. Η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι άμεση.

Fire and ice is the secret of Hollywood stars for a glamorous performance on the red carpet!