Καλέστε μας

Θεραπείες Προσώπου

Φυσικό “Eye Lift”

Το Eye Lift, γνωστό και ως Lifting ματιών (λίφτινγκ ματιών) είναι μια αισθητική, ανώδυνη, μη επεμβατική μέθοδος που έχει ως στόχο την ανύψωση, την αναζωογόνηση και τη βελτίωση της περιοχής των ματιών.

Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους αντιγήρανσης, για όσους επιθυμούν να ελαττώσουν τα σημάδια κούρασης και της ρυτίδες. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Περισσότερα

Nano Fractional RF – Venus Viva

Η Venus Viva – ραδιοσυχνότητες προσώπου (RF προσώπου) – αποτελεί μία προηγμένη, εξειδικευμένη και μη χειρουργική λύση, που χρησιμοποιείται στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής και της Δερματολογίας.

Ως στόχο έχει την αναζωογόνηση του δέρματος και τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας και υφής του. Λειτουργεί με την επαναστατική τεχνολογία Nano – Fractional Ραδιοσυχνοτήτων (RF) και Smart Scan, χωρίς να προκαλεί πόνο. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα και μακροχρόνια.

Περισσότερα

Jet Plasma Facial Lift – Μη χειρουργικό Lifting

To Jett Plasma Lift πρόκειται για μια μη χειρουργική, μη ενέσιμη και μη επώδυνη θεραπεία. Επιτυγχάνεται με τη δημιουργία δεσμών ηλεκτρονίων και ιόντων, μεταξύ της ειδικής κεφαλής του μηχανήματος και του ιστού.

Τα αποτελέσματά της είναι άμεσα, ορατά και μεγάλης διάρκειας και η ανάρρωση από τη θεραπεία ταχεία. Μέσω του Jett Plasma Lift, επιτυγχάνεται η ανάπλαση και η επαναδιαμόρφωση των περιοχών της πρόωρης γήρανσης.

Περισσότερα

Botox Προσώπου

Το Botox είναι ένα είδος πρωτεΐνης που παράγεται από τον μικροοργανισμό Clostridium Botulinum. Χρησιμοποιείται ευρέως στην Αισθητική Δερματολογία για την εξάλειψη των εν δυνάμει ρυτίδων του προσώπου. Αποτελεί μη επεμβατική, απλή και ανώδυνη θεραπεία αντιγήρανσης, που ενισχύει τη νεανική και λαμπερή εμφάνιση του δέρματος.

Περισσότερα

Νήματα Προσώπου – Threads Lift

Τα βιο-απορροφήσιμα νήματα PDO (νήματα προσώπου) είναι μια καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που χρησιμοποιείται από την Αισθητική Ιατρική, με σκοπό την καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος και την ενίσχυση των διαφόρων περιοχών, χωρίς χειρουργική επέμβαση. Είναι αγγειοχειρουργικά ράμματα πλήρη απορροφήσιμα (σε διάστημα 8-12 μηνών), που υδρολύονται σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό.

Εισάγονται στο δέρμα με τη χρήση μιας λεπτής βελόνας και ενεργοποιούν το φυσικό μηχανισμό της κολλαγονογένεσης. Είναι ασφαλή και φιλικά προς τον οργανισμό και σχεδιάζονται έτσι, ώστε να εισχωρούν με ασφάλεια στο δέρμα.

Περισσότερα

Laser Αποτρίχωση Προσώπου

Το Laser αποτελεί μια συσκευή που παράγει έντονη και εστιασμένη δέσμη ακτινών φωτός που έχουν ίδιο χρώμα, ίδια συχνότητα και ίδια φάση. Χρησιμοποιείται για την αποτρίχωση στο πρόσωπο αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος.

Ουσιαστικά, το φως το οποίο παράγεται, απορροφάται από τη μελανίνη του τριχικού θυλάκου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή θερμότητας που καταστρέφει τον τριχικό θύλακα, χωρίς ωστόσο να προκαλεί βλάβες στο δέρμα. Έτσι, επιβραδύνεται και διακόπτεται η ανάπτυξη της τρίχας, ενώ σταδιακά η τριχοφυΐα εξασθενεί.

Περισσότερα

RF με Coccon Duotechnology

Η τεχνολογία Rf με Coccon Duotechnology αποτελεί μια νέο μέθοδο θεραπείας που μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη χαλάρωση, το τοπικό πάχος αλλά και την κυτταρίτιδα. Συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες, το Cavitation (σπηλαίωση) και το Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες) και αποτελεί μια ανώδυνη, μη επεμβατική θεραπεία με εξαιρετικά αποτελέσματα από τις πρώτες μόλις συνεδρίες.

Περισσότερα

Fractional RF + Co2 Fractional Laser

Το Fractional Laser Co2 χρησιμοποιείται με σκοπό τη βελτίωση της υφής του δέρματος, τη λείανση και μείωση των ρυτίδων, αλλά και την αντιμετώπιση λοιπών ατελειών του δέρματος, όπως σημάδια, ουλές και ακμή. Έχει σκοπό να επιτύχει τα οφέλη ενός επεμβατικού Laser, χωρίς όμως το μεγάλο χρόνο αποθεραπείας.

Περισσότερα

Dermaroller – Dermapen Προσώπου

Η μέθοδος Dermapen – Dermaroller στηρίζεται στην παραγωγή κολλαγόνου. Ο ειδικός χρησιμοποιεί συσκευές οι οποίες δημιουργούν μικρές οπές κάτω από το δέρμα. Ο οργανισμός αντιλαμβάνεται τις οπές αυτές ως τραυματισμούς και παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη. Η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης χαρίζουν σύσφιξη στο πρόσωπο και το κάνουν να λάμπει, μειώνοντας ρυτίδες και ατέλειες που το κάνουν να φαίνεται ταλαιπωρημένο.

Περισσότερα

Μικροδερμοαπόξεση – Face Up

Η μικροδερμοαπόξεση προσώπου (Microdermabrasion) αποτελεί μια μη επεμβατική δερματολογική θεραπεία που απομακρύνει την εξωτερική κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας, με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος. Με τον τρόπο αυτό, ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να είναι πιο σφριγηλή και ελαστική. Πέρα από το πρόσωπο, είναι αποτελεσματική επίσης για την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ.

Το δέρμα απαλλάσσεται από τα νεκρά κύτταρα, έχει αισθητά λιγότερες δυσχρωμίες και ουλές ακμής, καθώς και λιγότερες ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Περισσότερα

Peelings Προσώπου

Τα Peeling προσώπου είναι μια διαδικασία κατά την οποία δημιουργείται ελεγχόμενος τραυματισμός στο δέρμα, που επάγει τον μηχανισμό της επούλωσης, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της υφής του χρώματος του δέρματος και τη μείωση των ρυτίδων. Κατά τη διαδικασία του χημικού Peeling χρησιμοποιούνται ουσίες που βοηθούν στην απολέπιση της επιδερμίδας.

Περισσότερα

Μεσοθεραπεία Προσώπου – PRP

Η μεσοθεραπεία προσώπου, έχει την αναζωογόνηση και την ανανέωση του δέρματος του προσώπου. Αφορά μια τεχνική εισαγωγής «πολύτιμων» φαρμακευτικών ουσιών σε μικρές ποσότητες στο μεσόδερμα, στο χόριο και στο υποδόριο. Οι ουσίες αυτές εισάγονται με τη χρήση βελόνας και περιλαμβάνουν βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό οξύ και άλλα ενεργά συστατικά που βελτιώνουν την όψη του δέρματος.

Περισσότερα

Θεραπεία Μελάσματος

Το μέλασμα (ή κοινώς οι πανάδες) είναι ένας όρος που χρησιμοποιούν οι Δερματολόγοι για να περιγράψουν τις δερματικές δυσχρωμίες, οι οποίες εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του σώματος αλλά και του προσώπου (μέλασμα προσώπου).

Η διάγνωση του μελάσματος γίνεται με “γυμνό μάτι” από έμπειρο Δερματολόγο. Ωστόσο, επειδή μοιάζει αρκετά με άλλες καταστάσεις ή και παθήσεις του δέρματος, η ολοκληρωμένη κλινική εξέταση μπορεί να οδηγήσει στην ακριβή διάγνωση.

Περισσότερα

Carboxytherapy

Η Carboxytherapy (καρβοξυθεραπεία) είναι μια μη επεμβατική διαδικασία, που περιλαμβάνει την έγχυση διοξειδίου του άνθρακα, σε συγκεκριμένες περιοχές του δέρματος. Χρησιμοποιείται στη Δερματολογία και την Αισθητική Ιατρική με σκοπό τη βελτίωση της όψης του δέρματος και πιο συγκεκριμένα, για τη μείωση της κυτταρίτιδας αλλά και των ραγάδων, αλλά και για την ενίσχυση της επιδερμίδας του προσώπου.

Περισσότερα

Εξατομικευμένες Αντιγηραντικές Θεραπείες

Οι αντιγηραντικές θεραπείες προσώπου αποτελούν σημαντικό βήμα για την πρόληψη της αντιγήρανσης αλλά και την γενικότερη φροντίδα και αναζωογόνηση του δέρματος. Κάθε δέρμα είναι διαφορετικό και κάθε άτομο έχει διαφορετικές ανάγκες. Πλέον, οι θεραπείες αντιγήρανσης ξεκινούν από την ηλικία των 30 ετών, καθώς το δέρμα δείχνει να έχει περισσότερες απαιτήσεις αλλά και να χρειάζεται περισσότερη φροντίδα.

Περισσότερα

Εξωσώματα

Τα εξωσώματα είναι κυστίδια που προέρχονται από κύτταρα, όπως βλαστοκύτταρα, και περιέχουν διάφορα μοριακά συστατικά, όπως πρωτεΐνες, σημαντικά λιπίδια, αμινοξέα, mRNA, δίκλωνο DNA καθώς και πλήθος αυξητικών παραγόντων.

Τα εξωσώματα έχουν εξειδικευμένες λειτουργίες και διαδραματίζουν καίριο ρόλο σε διαδικασίες όπως η πήξη, η ενδοκυτταρική σήμανση και η διαχείριση αποβλήτων του οργανισμού.

Περισσότερα

Skin Boosters

Τα Skin Boosters, αποτελούν μια πρόσφατη μη επεμβατική αισθητική θεραπεία, που υπόσχεται να προσφέρει στην επιδερμίδα πλήθος πλεονεκτημάτων, όπως νέα εμφάνιση, βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.

Είναι απόλυτα ασφαλής, συνίσταται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές όπως το πρόσωπο, το λαιμό αλλά και τα χέρια.

Περισσότερα

Ultrasound Δέρματος

Ο υπέρηχος αποτελεί μια γρήγορη αλλά και ανώδυνη μέθοδο που χρησιμοποιείται από διάφορες ειδικότητες της Ιατρικής, τόσο για διαγνωστικούς, όσο και για θεραπευτικούς σκοπούς.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια σημαντική τεχνική εικονικής απεικόνισης για την εκτίμηση της δομής και της υγείας του δέρματος. Τα τελευταία χρόνια, έχει βρει μια θέση στην Αισθητική Ιατρική, ενισχύοντας τη διαδικασία εφαρμογής αισθητικών τεχνικών

Περισσότερα

Αναγεννητική Ιατρική

Η Αναγεννητική Ιατρική ή αλλιώς ή “νέα χειρουργική”, είναι μια σύγχρονη προσέγγιση της υγείας, η οποία επικεντρώνεται στην ενίσχυση της φυσιολογικής ανάκαμψης του οργανισμού. Μέσα από επιστημονικές έρευνες, αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες και εναλλακτικές μεθόδους, για να προωθήσει την φυσική άμυνα, την ενίσχυση και αναγέννηση που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός.

Ο στόχος της Αναγεννητικής Ιατρικής είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η βελτίωση της ενέργειας, καθώς και η αποκατάσταση ισορροπίας του οργανισμού.

Περισσότερα

Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικός απαντώμενος πολυσακχαρίτης, βασικό συστατικό της εξωκυττάριου ουσίας. Είναι εξαιρετικά υδρόφιλος γι’ αυτό προσελκύει μεγάλες ποσότητες νερού και αποκτά μεγάλο όγκο σχετικά με τη μάζα του. Τα εμφυτεύματα διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους, ως προς το υλικό που περιέχουν, τη διάρκεια του αποτελέσματος, και το βάθος έγχυσής τους.

Περισσότερα

O2 to Derm Οξυγόνο-Θεραπεία

Ο συνδυασμός με εξειδικευμένους ορούς, έχει ως επακόλουθο το απαραίτητο οξυγόνο, τα ανιόντα και οι βιταμίνες να διαπερνούν το δέρμα μας, αναζωογονώντας τα κύτταρα.

Περισσότερα

Fire And Ice

Το Fire and ice ή “Τhe red carpet facial” είναι η θεραπεία που σε εξήντα λεπτά κάνει το δέρμα σας πιο αναζωογονημένο, λαμπερό και ενυδατωμένο.

Περισσότερα