Καλέστε μας

Nano Fractional RF – Venus Viva

Nano Fractional RF – Venus Viva

Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες προσώπου ( RF ) – Venus Viva;

Η Venus Viva – ραδιοσυχνότητες προσώπου (RF προσώπου) – αποτελεί μία προηγμένη, εξειδικευμένη και μη χειρουργική λύση, που χρησιμοποιείται στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής και της Δερματολογίας.

Ως στόχο έχει την αναζωογόνηση του δέρματος και τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας και υφής του. Λειτουργεί με την επαναστατική τεχνολογία Nano – Fractional Ραδιοσυχνοτήτων (RF) και Smart Scan, χωρίς να προκαλεί πόνο. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα και μακροχρόνια.

Πως λειτουργεί η ραδιοσυχνότητα προσώπου Venus Viva;

Η θεραπεία, μέσω των προηγμένων τεχνολογιών που χρησιμοποιεί, προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, μέσω της επιλεκτικής παραγωγής θερμότητας. Η RF τεχνολογία διανέμει ενέργεια στην επιδερμίδα προκαλώντας θερμότητα στα εσωτερικά στρώματα του δέρματος. Η θερμότητα αυτή ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και αναδιαμορφώνει τους ιστούς, με αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό.

Η θεραπεία προσώπου με ραδιοσυχνότητες είναι μια σχετικά απλή διαδικασία και σχεδόν ανώδυνη. Ο δερματολόγος εφαρμόζει ένα ειδικό gel στο πρόσωπό και έπειτα χρησιμοποιεί τη συσκευή Venus Viva, στις περιοχές όπου υπάρχει πρόβλημα.

Ποια προβλήματα αντιμετωπίζει η RF θεραπεία προσώπου;

Η τεχνολογία Venus Viva, μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα εξής προβλήματα:

 • Κηλίδες, ρυτίδες προσώπου λαιμού και ντεκολτέ, γραμμές έκφρασης
 • Ακμή και ουλές ακμής
 • Κουρασμένο δέρμα
 • Διεσταλμένους πόρους
 • Ραγάδες

Πότε συστήνεται η θεραπεία Venus Viva με RF προσώπου;

Η σύσφιξη προσώπου με ραδιοσυχνότητες είναι μια ασφαλής θεραπεία, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, που δεν απαιτεί διακοπή των καθημερινών δραστηριοτήτων.

Συνίσταται κυρίως στις περιπτώσεις όπου χρειάζεται βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και πιο συγκεκριμένα για:

 • Λεπτές γραμμές και ρυτίδες: Με την πάροδο του χρόνου, η φυσική παραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται, με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι λιγότερο ελαστικό. Με τις ραδιοσυχνότητες, ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και έτσι το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό.
 • Χαλάρωση του δέρματος: Η RF τεχνολογία ενισχύει τη σύσφιξη του δέρματος.
 • Ουλές: Η Venus Viva εξομαλύνει την εμφάνιση των ουλών στο δέρμα.
 • Κηλίδες: Βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων, καθώς και διαφόρων αποχρωματισμών του δέρματος,

Αντιμετωπίζετε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα; Μην αμελείτε τις ενδείξεις!

Επισκεφθείτε σήμερα το Ιατρείο μας, η Dr Υφαντή Άουρα, εξειδικευμένη δερματολόγος και η επιστημονική της ομάδα, θα σας καθοδηγήσουν σωστά, ώστε να προχωρήσετε στη θεραπεία που θα χαρίσει ξανά λάμψη στο δέρμα σας!

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Ο αριθμός θεραπειών που Venus Viva που χρειάζονται, μπορεί να διαφέρει ανάλογα τον τύπου του δέρματος και τα επιθυμητά αποτελέσματα κάθε ασθενή.

Ο μέσος όρος συνεδριών που απαιτούνται για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα είναι συνήθως 3 έως 6. Τα αποτελέσματα ναι μεν είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, αλλά για αποτελεσματικές λύσεις, απαιτείται ένα ολοκληρωμένο πλάνο θεραπείας. Επειδή κάθε δέρμα είναι διαφορετικό, η συχνότητα των επαναλήψεων προσαρμόζεται στον κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Η κάθε θεραπεία μπορεί να διαρκέσει από 15 λεπτά έως και μισή ώρα, αναλόγως τις ανάγκες του ασθενή και τον αριθμό των περιοχών που επιθυμεί να βελτιστοποιήσει.

Είναι άμεσα και ορατά τα αποτελέσματα;

Η θεραπεία Venus Viva προσφέρει άμεσα αλλά και ορατά αποτελέσματα. Η εμφάνιση των αποτελεσμάτων εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, την κατάσταση που είχε πριν την εφαρμογή της θεραπείας, την ηλικία, τον τρόπο ζωής. Κάποιοι ασθενείς μπορεί να έχουν άψογα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ για άλλους ίσως χρειαστεί λίγο διάστημα παραπάνω.

Ωστόσο, όλοι οι ασθενείς μπορούν άμεσα να αντιληφθούν τη διαφορά στο δέρμα τους και την απαλότητα της επιδερμίδας τους. Με την πάροδο των συνεδριών, η όψη του προσώπου γίνεται ακόμα πιο λαμπερή και νεανική.

Είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε έναν εξειδικευμένο δερματολόγο, ο οποίος θα μπορεί να αξιοποιήσει την κατάσταση του δέρματός σας και να οργανώσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο θεραπείας, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας;

Η θεραπεία Venus Viva προσφέρει πλήθος πλεονεκτημάτων. Αποτελεί μια ασφαλή, μη επεμβατική μέθοδο που είναι εξαιρετικά δημοφιλής για τα αποτελέσματα που προσφέρει στην επιδερμίδα του προσώπου. Ας δούμε μερικά από αυτά:

 • Μη επεμβατική διαδικασία: Δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Αντί για νυστέρι, χρησιμοποιείται η τεχνολογία RF, μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο ανάρρωσης.
 • Νεανική όψη: Η θεραπεία δρα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, παράγοντας κολλαγόνο και ελαστίνη. Τα στοιχεία αυτά ενισχύουν σημαντικά την όψη του δέρματος, μειώνοντας παράλληλα ρυτίδες, ουλές και σημάδια και ενισχύοντας τη σύσφιξη της επιδερμίδας.
 • Μη επώδυνη διαδικασία: Ο πόνος που πιθανό να αισθανθεί ο ασθενής είναι ελάχιστος και εξαρτάται από τη γενικότερη ευαισθησία του δέρματος.
 • Άμεση επιστροφή σε καθημερινές δραστηριότητες: Η ανάρρωση από τη θεραπεία είναι ταχεία και έτσι ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά του, χωρίς να χρειαστεί να διακόψει τις δραστηριότητες ή την εργασία του.
 • Θεραπεία στα μέτρα του ασθενή: Η θεραπεία προσαρμόζεται στις ανάγκες του δέρματος κάθε ασθενή.
 • Άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα είναι άμεσα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές και διαρκούν για αρκετό διάστημα μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών.

Εφαρμόζοντας τη θεραπεία με ραδιοσυχνότητες προσώπου, μπορείτε να επιβραδύνετε τα σημάδια γήρανσης που έρχονται ως φυσικό αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου και να βοηθήσετε το δέρμα σας να δείχνει πιο νεανικό. Η υφή της επιδερμίδας σας θα είναι πιο απαλή, το πρόσωπο αλλά και ο λαιμός σας θα έχουν αναζωογονημένη όψη!

Η μη επεμβατική αυτή θεραπεία εφαρμόζεται επί σειρά ετών και είναι απόλυτα ασφαλής.

Αν παρατηρήσετε κάποιο ερεθισμό μετά τη συνεδρία, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς αυτό υποχωρεί τις επόμενες ώρες.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε σε συνεχή επικοινωνία με το γιατρό σας, ώστε να σας καθοδηγήσει σωστά σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε μετά τη θεραπεία.

Ραδιοσυχνότητες προσώπου: Ποιο είναι το κόστος;

Το κόστος της θεραπείας RF με τη χρήση Venus Viva, εξαρτάται από το στόχο και τα αποτελέσματα που επιθυμεί κάθε ασθενής, καθώς και από τα σημεία ενδιαφέροντος που θέλει να εστιάσει. Η επιδερμίδα επίσης παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς μπορεί να δυσκολέψει λίγο περισσότερο τη διαδικασία.

Το ακριβές κόστος της συνεδρίας θα προκύψει έπειτα από συζήτηση με το δερματολόγο. Εκείνος θα σας παρέχει όλες τις λεπτομέρειες αλλά και πληροφορίες που απαιτούνται σχετικά με τη διαδικασία, τη διάρκειά της και το πόσο τελικά θα κοστίσει. Η θεραπεία θα προσαρμοστεί πάνω στις ανάγκες του κάθε ασθενή, από τις οποίες θα προκύψει και το συνολικό κόστος.

Η θεραπεία που παρέχεται είναι ολοκληρωμένη και περιλαμβάνει τόσο τη διαδικασία Venus Viva, αλλά την καθοδήγηση που θα παρέχει ο γιατρός κατά την αποθεραπεία. Επενδύστε σήμερα σε μια θεραπεία η οποία είναι ανώδυνη, ασφαλής και μπορεί να προσφέρει πραγματικά οφέλη στην επιδερμίδα σας!

Δερματολόγος - Παιδοδερματολόγος Dr. Άουρα Υφαντή

Το Δερματολογικό Ιατρείο της Dr. Άουρα Υφαντή στην Αθήνα, σας παρέχει όλες τις σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες υπηρεσίες κλινικής και αισθητικής Δερματολογίας. Στόχος μας είναι η παροχή της κατάλληλης θεραπείας έχοντας στο επίκεντρο τις δικές σας ανάγκες.