Καλέστε μας

O2 to Derm Οξυγόνο-θεραπεία

Στην καθημερινότητά μας, λόγω της αυξημένης ατμοσφαιρικής ρύπανσης, του στρες και της λιγότερο υγιεινής διατροφής, το δέρμα μας είναι ιδιαίτερα “εκτεθειμένο”, με αποτέλεσμα την εμφάνιση των φλεγμονών και της πρόωρης γήρανσης. Η επιδερμίδα, το ανώτερο στρώμα του δέρματος, λειτουργεί ως εμπόδιο στους επιβλαβείς παράγοντες και για το λόγο αυτό οι επιπτώσεις στην επιφάνεια της είναι σημαντικές.

Στην επιβαρυμένη αυτή κατάσταση, η οξυγόνο-θεραπεία με το O2 to Derm έρχεται να δώσει τη λύση. Το επαναστατικό σύστημα του θόλου και το ειδικό «πιστόλι» διάχυσης οξυγόνου που διαθέτει, δημιουργεί ένα νέφος συμπυκνωμένου οξυγόνου και ανιόντων.

Η ειδική χειρολαβή, επιτρέπει τον άμεσο έλεγχο του σημείου συγκέντρωσης του νέφους οξυγόνου. Ο συνδυασμός με εξειδικευμένους ορούς, έχει ως επακόλουθο το απαραιτητο οξυγόνο, τα ανιόντα και οι βιταμίνες να διαπερνούν το δέρμα μας, αναζωογονώντας τα κύτταρα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά:

  • Βελτιώνονται οι λεπτές ρυτίδες διεγείροντας τη δημιουργία κολλαγόνου.
  • Απαλλάσσεται η επιδερμίδα από τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή και τα αναερόβια βακτήρια.

Το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό, καθαρό, νεανικό και κυρίως υγιές.

Η εφαρμογή μπορεί να επαναλαμβάνεται τακτικά και να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία προσώπου που πραγματοποιούμε στο χώρο του Ιατρείου μας.

Revitalize your skin with Pure Oxygen

Δερματολόγος - Παιδοδερματολόγος Dr. Άουρα Υφαντή

Το Δερματολογικό Ιατρείο της Dr. Άουρα Υφαντή στην Αθήνα, σας παρέχει όλες τις σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες υπηρεσίες κλινικής και αισθητικής Δερματολογίας. Στόχος μας είναι η παροχή της κατάλληλης θεραπείας έχοντας στο επίκεντρο τις δικές σας ανάγκες.