Καλέστε μας

Skin Boosters

Beautiful Skin needs Skin Boosters

Τα Skin Boosters, αποτελούν μια πρόσφατη μη επεμβατική αισθητική θεραπεία, που υπόσχεται να προσφέρει στην επιδερμίδα πλήθος πλεονεκτημάτων, όπως νέα εμφάνιση, βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Είναι απόλυτα ασφαλής, συνίσταται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές όπως το πρόσωπο, το λαιμό αλλά και τα χέρια.

Τα Skin Boosters έχουν ως βάση το υαλουρονικό οξύ, ωστόσο δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν άλλες τεχνικές μεσοθεραπείας. Σε αντίθεση, για παράδειγμα, με τα ενέσιμα δερματικά εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος (fillers υαλουρονικού), τα Skin Boosters δεν εγχέονται για να δώσουν όγκο. Ο σκοπός της θεραπείας είναι η σταδιακή βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας, η ενυδάτωση και η βαθιά θρέψη, ώστε να εξουδετερωθούν αποτελεσματικά τα σημάδια γήρανσης.

Αποτελούν κατάλληλη θεραπεία για κάθε άτομο ανεξαρτήτως τύπου δέρματος, ηλικίας και φύλου εκτός από τις γυναίκες που θηλάζουν ή κυοφορούν.

Πώς γίνεται η εφαρμογή των Skin Booster;

Η εφαρμογή της θεραπείας είναι απλή, σύντομη και ανώδυνη. Με την έγχυση των Skin Boosters στην κατάλληλη περιοχή, ενισχύονται οι ινοβλάστες με αποτέλεσμα να παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη, που ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα.

Τι επιτυγχάνεται με τα Skin Boosters;

  • Διέγερση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου
  • Βαθιά ενυδάτωση του δέρματος
  • Βελτίωση υφής και ελαστικότητας του δέρματος
  • Μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Μείωση πόρων δέρματος
  • Αντιμετώπιση χαλάρωσης δέρματος
  • Αντιμετώπιση μαύρων κύκλων

Πότε εμφανίζονται τα αποτελέσματα;

Τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία, ωστόσο βελτιώνονται σταδιακά.

Συνδυάζονται με άλλες θεραπείες;

Τα Skin Boosters μπορούν να συνδυαστούν με άλλες θεραπείες για ακόμα πιο εντυπωσιακά και φυσικά αποτελέσματα.

Ενδεικτικά, μερικές από τις θεραπείες αυτές είναι τα νήματα, οι θεραπείες με λέιζερ και η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Κατά μέσο όρο απαιτούνται τρεις συνεδρίες, για βέλτιστα και μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα. Ωστόσο, η διάρκεια των αποτελεσμάτων εξαρτάται από την ηλικία, την ποιότητα του δέρματος, τον τρόπο ζωής αλλά και τις δραστηριότητες κάθε ατόμου.

Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί μετά από 6 έως 12 μήνες. Η Dr Άουρα Υφαντή, δερματολόγος με έτη εμπειρίας στις θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής, αξιολογεί την ποιότητα του δέρματός σας και σας προσφέρει πληθώρα επιλογών, ώστε να επιλέξετε το Skin Booster που θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς!

DrYfanti

Δερματολόγος - Παιδοδερματολόγος Dr. Αούρα Υφαντή

Το Δερματολογικό Ιατρείο της Dr. Άουρα Υφαντή στην Αθήνα, σας παρέχει όλες τις σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες υπηρεσίες κλινικής και αισθητικής Δερματολογίας. Στόχος μας είναι η παροχή της κατάλληλης θεραπείας έχοντας στο επίκεντρο τις δικές σας ανάγκες.