Καλέστε μας

Φυσικό “Eye Lift”

Τι είναι το Eye Lift – lifting ματιών;

Ψάχνετε τη λύση για σακούλες κάτω από τα μάτια ή την αποτελεσματική αντιμετώπιση μαύρων κύκλων; Θέλετε τα μάτια σας να δείχνουν ξεκούραστα;

Το Eye Lift, γνωστό και ως Lifting ματιών (λίφτινγκ ματιών) είναι μια αισθητική, ανώδυνη, μη επεμβατική μέθοδος που έχει ως στόχο την ανύψωση, την αναζωογόνηση και τη βελτίωση της περιοχής των ματιών. Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους αντιγήρανσης, για όσους επιθυμούν να ελαττώσουν τα σημάδια κούρασης και της ρυτίδες. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Φυσικό “Eye Lift”

Η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Είναι κατά 50% λεπτότερη από αυτή του υπόλοιπου προσώπου και ουσιαστικά είναι και η πρώτη που μας “προδίδει”. Επιπλέον, τα μάτια μας είναι καθημερινά εκτεθειμένα μπροστά σε οθόνες, στο περιβάλλον, στον ήλιο. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την επιδερμίδα και κατ’ επέκταση τη νεανικότητα του βλέμματος.

Eye Lift – Η διαδικασία

Η διαδικασία βασίζεται στη χρήση ειδικών ραδιοσυχνοτήτων και στην παραγωγή θερμότητας που αυξάνει την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας. Εφαρμόζονται “φυσικές ενεργές ουσίες” που συμβάλλουν στη βελτίωση και την αναδόμηση της περιοχής των ματιών, όπως το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ. Ταυτόχρονα, απολαμβάνετε την αίσθηση ενός τοπικού massage.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο οργανισμός ανταποκρίνεται παράγοντας κολλαγόνο και ελαστίνη. Το κολλαγόνο αποτελεί τη “βάση” που υποστηρίζει το δέρμα, ενώ η ελαστίνη προσφέρει ελαστικότητα.

Eye Lift – Το αποτέλεσμα

Το Lifting ματιών, λειαίνει εντυπωσιακά τις επιφανειακές ρυτίδες και τις «σακούλες» και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος. Η εμφάνιση και το μέγεθος των μαύρων κύκλων μειώνονται, οι γραμμές έκφρασης και τα σημάδια κούρασης απαλύνονται.

Eye Lift – Ο στόχος

Ο στόχος του Eye lift είναι να προσφέρει ένα πιο ανανεωμένο και ζωντανό βλέμμα. Με τη μείωση των ρυτίδων και την ανύψωση του δέρματος το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εκπληκτικό.

Τι μπορούμε να διορθώσουμε με το Eye Lift;

Προχωρώντας στη μη επεμβατική θεραπεία του Eye Lift, μπορείτε να διορθώσετε τα εξής:

 • Χαλαρά, πρησμένα και κουρασμένα βλέφαρα
 • Πεσμένα φρύδια
 • Σακούλες και βαθουλώματα κάτω από τα μάτια
 • Πόδι της χήνας
 • Μαύρους κύκλους
 • Μικρές ρυτίδες και σημάδια
 • Σημάδια κούρασης
 • Πρήξιμο ματιών

Επικοινωνήστε σήμερα με την Dr. Υφαντή Άουρα, εξειδικευμένη επαγγελματία δερματολόγο, και δώστε ζωντάνια στο βλέμμα σας!

Ποια τα πλεονεκτήματα του Lifting ματιών;

Το Lifting ματιών είναι μια αισθητική, μη επεμβατική διαδικασία που προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα. Ας δούμε μερικά από αυτά:

 • Αποτελεί θεραπεία για σακούλες κάτω από μάτια
 • Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους
 • Ανυψώνει το δέρμα, αφαιρεί το περιττό λίπος και καταπολεμά τη χαλάρωση στη γύρω περιοχή
 • Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το λεγόμενο “πόδι της χήνας”
 • Αποτελεί μη χειρουργική επέμβαση
 • Είναι ανώδυνη θεραπεία
 • Παρέχει νεανικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα
 • Προσφέρει άμεση αποθεραπεία και επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες
 • Προσφέρει άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία

Αν επιθυμείτε ορατά αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας συνεδρία, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο δερματολόγο.

Πονάει το Lifting ματιών;

To Eye Lift αποτελεί ιδανική λύση για όσους δεν θέλουν να καταφύγουν στη χειρουργική επέμβαση. Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία που είναι ανώδυνη και βασίζεται στη χρήση ειδικών ραδιοσυχνοτήτων – κατάλληλων για την περιοχή των ματιών – και την παραγωγή θερμότητας που αυξάνει την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας.

Όπως σε όλες τις θεραπείες, υπάρχει πιθανότητα – ανάλογα με την ευαισθησία που μπορεί να έχετε – να νιώσετε μια ελαφριά αίσθηση ενόχλησης. Η ενόχληση αυτή δε διαρκεί πολύ και δεν επιφέρει βαρύ πόνο.

Ακολουθήστε πιστά τις συμβουλές και τις συστάσεις του γιατρού σας, ώστε να έχετε μια ομαλή ανάρρωση μετά τη διαδικασία.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστούν;

Ο αριθμός των θεραπειών που θα χρειαστούν για την αποτελεσματική θεραπεία, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Ο γιατρός είναι εκείνος που αξιολογεί την κατάσταση του δέρματός και προτείνει τον αριθμό των συνεδριών που απαιτούνται. Σημαντικό ρόλο παίζει και η ανταπόκριση του οργανισμού.

Κατά μέσο όρο, συστήνονται 1-2 συνεδρίες την εβδομάδα, ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες!

Ποια είναι η διάρκεια των αποτελεσμάτων;

Τα πρώτα αποτελέσματα του Eye Lift είναι ορατά από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα ολοκληρωθεί η εφαρμογή. Αυτό συμβαίνει λόγω της αυξημένης παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η όψη των ματιών σας βελτιώνεται συνεχώς μετά από κάθε συνεδρία. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και συνήθως διαρκεί 1- 1.5 έτος. Υπάρχουν φυσικά και περιπτώσεις που τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν και έως 2 χρόνια.

Ποιο είναι το κόστος;

To Eye Lift, αποτελεί μια μη επεμβατική θεραπεία, που ωστόσο εκτελείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο δερματολόγο, που διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις, υποδομές και εξοπλισμό.

Το κόστος του μπορεί να εξαρτηθεί και να διαμορφωθεί από διάφορους παράγοντες, όπως τον αριθμό των συνεδριών, την ανταπόκριση στη θεραπεία ή τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση, το κόστος της διαδικασίας κατά μέσο όρο δεν είναι απαγορευτικό, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού να διορθώσει τις ατέλειες στην περιοχή των ματιών και να αποκτήσει ξανά νεανικό βλέμμα.

Η Dr Υφαντή Άουρα, εξειδικευμένη δερματολόγος, μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά, ώστε να βρείτε μαζί τη θεραπεία που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας και θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Δερματολόγος - Παιδοδερματολόγος Dr. Άουρα Υφαντή

Το Δερματολογικό Ιατρείο της Dr. Άουρα Υφαντή στην Αθήνα, σας παρέχει όλες τις σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες υπηρεσίες κλινικής και αισθητικής Δερματολογίας. Στόχος μας είναι η παροχή της κατάλληλης θεραπείας έχοντας στο επίκεντρο τις δικές σας ανάγκες.