Τριχόπτωση

Καλέστε μας
Η τριχόπτωση, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, αποτελεί ένα γεγονός που επηρεάζει…

Η τριχόπτωση, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, αποτελεί ένα γεγονός που επηρεάζει αναπόφευκτα την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση. Μερικοί έχουν την τάση να θεωρούν την τριχόπτωση μία φυσιολογική εξέλιξη, ιδίως όσον αφορά τον ανδρικό πληθυσμό, ωστόσο στο Δερματολογικό Ιατρείο της Dr. Υφαντή έχουμε διαφορετική άποψη.

Στο Δερματολογικό Ιατρείο της Dr. Υφαντή σας προσφέρουμε  μία «ιδιαίτερη και εξατομικευμένη» διαγνωστική προσέγγιση ακολουθούμενη από εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα που επιλέγονται με στόχο την όχι μόνο την ανάσχεση της τριχόπτωσης αλλά την καλύτερη και ταχύτερη ανάπτυξη των τριχών.

Κατ’ αρχήν, για την «σωστή αξιολόγηση» της κατάστασης του τριχωτού της κεφαλής πραγματοποιούμε εξειδικευμένες εξετάσεις όπως το τριχοριζόγραμμα και την τριχοσκόπηση.
Μελετούμε στο μικροσκόπιο αλλά και με ειδική ψηφιακή δερματοσκοπική συσκευή τη μορφολογία του στελέχους των τριχών και του τριχικού θύλακα και διαπιστώνουμε την ποιοτική και ποσοτική κατάσταση του τριχωτού.
Αυτό αποτελεί ένα από τα «σημεία διαφοροποίησης» του Ιατρείου μας και το «σημείο κλειδί» για την «ορθή και υπεύθυνη» θεραπευτική προσέγγιση, έτσι ώστε να ακολουθηθεί στοχευμένο και εξατομικευμένο θεραπευτικό πρωτόκολλο και όχι μια θεραπεία «στα τυφλά ή στο περίπου».
Η θεραπεία σχεδιάζεται με στόχο για να ενσωματωθεί εύκολα στην καθημερινότητα σας. Εκτός της φαρμακευτικής αγωγής, εφαρμόζουμε σύγχρονες τοπικές θεραπείες και χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο για την τριχόπτωση τεχνολογικό εξοπλισμό (ΗΠΑ 2016).
Η Dr. Υφαντή εξειδικεύεται στις παθήσεις του τριχωτού. Συμμετέχει ενεργά για χρονικό διάστημα άνω των 10 ετών στο «Εργαστήριο Φυσιολογίας και Παθήσεων Τριχών» του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός» και πραγματοποιεί επιστημονικές ομιλίες και εκπαιδεύσεις σε Διεθνή και Πανελλήνια Συνέδρια και Σεμινάρια. 
Η εξειδίκευση, η εμπειρία, η εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων σε συνδυασμό με τον εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής που διαθέτουμε, μας καθιστούν κατάλληλους για την εξατομικευμένη θεραπεία σας. 
Για περισσότερες πληροφορίες και μία ενημερωτική συνάντηση καλέστε μας στο: 2106520777.  
Dr. Άουρα Υφαντή – Δερματολόγος 
Επιστημονικός συνεργάτης Νοσοκομείου «Α. Συγγρός» 
Εργαστήριο Φυσιολογίας και Παθήσεων Τριχών