Τριχόπτωση: Μπορεί να αντιμετωπιστεί;

Καλέστε μας
Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί και τα δύο φύλα. Όλα ξεκινούν όταν…

Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί και τα δύο φύλα. Όλα ξεκινούν όταν παρατηρούμε μεγάλο αριθμό τριχών πάνω στη χτένα ή στο νιπτήρα μετά το λούσιμο. Η έντονη επίδραση στον ψυχικό κόσμο, ιδίως όταν ξεκινά σε σχετικά νεαρή ηλικία, επηρεάζει τόσο την κοινωνική όσο και την επαγγελματική ζωή.
Αρκετοί έχουν την τάση να θεωρούν την τριχόπτωση μία φυσιολογική εξέλιξη, ιδίως όσον αφορά τον ανδρικό πληθυσμό. Ωστόσο, ένας εξειδικευμένος στην Τριχόπτωση Δερματολόγος έχει διαφορετική άποψη.
Ο συνδυασμός της λήψης ενός καλού ιατρικού ιστορικού, της σωστής κλινικής εξέτασης αλλά και της κατάλληλης θεραπευτικής προσέγγισης, μπορούν όχι μόνο να ανατρέψουν τα δεδομένα και να αποτρέψουν την συνέχιση της τριχόπτωσης αλλά και να προκαλέσουν την επανέκφυση νέων τριχών.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Dr. Υφαντή εξειδικεύεται στις παθήσεις του τριχωτού, τόσο λόγω της πολυετούς ενεργής συμμετοχής της ως Επιστημονικός συνεργάτης στο «Εργαστήριο Φυσιολογίας και Παθήσεων Τριχών» του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός», αλλά και της συμμετοχής της ως ομιλήτριας και εκπαιδεύτριας σε Διεθνή και Πανελλήνια Συνέδρια και Σεμινάρια.
Η εξειδίκευση, η εμπειρία, η εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής που διαθέτουμε, μας καθιστούν κατάλληλους για την εξατομικευμένη θεραπεία σας.
Για περισσότερες πληροφορίες και μία ενημερωτική συνάντηση καλέστε μας στο: 2106520777.
Επιστημονικός συνεργάτης Νοσοκομείου «Α. Συγγρός»
Εργαστήριο Φυσιολογίας και Παθήσεων Τριχών