Τί κοινό έχουν η Bar Refaeli, η Nabilla Benattia και η Kim Kardashian;

Καλέστε μας
Διασημότητες όπως η Bar Refaeli, η Nabilla Benattia και η Kim Kardashian είναι μερικές από τις οποίες υιοθέτησαν την εφαρμογή της θεραπείας με PRP (Platelet Rich Plasma)…

Διασημότητες όπως η Bar Refaeli, η Nabilla Benattia και η Kim Kardashian είναι μερικές από τις οποίες υιοθέτησαν την εφαρμογή της θεραπείας με PRP (Platelet Rich Plasma) ή αλλιώς ονονομαζόμενη και Vampir Lift για να αναζωογονήσουν το δέρμα τους (πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια). 
Η αυτόλογη μεσοθεραπεία Platelet Rich Plasma (PRP) είναι μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, η οποία εκμεταλλεύεται συστατικά του ίδιου μας του οργανισμού ενεργοποιώντας τα μετά από ειδική επεξεργασία.
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας λαμβάνεται η απαραίτητη ποσότητα αίματος από την οποία κατόπιν συγκεκριμένης διαδικασίας χρησιμοποιείται το Πλάσμα Πλούσιο σε Αιμοπετάλια (PRP) καθώς στα αιμοπετάλια περιέχονται πρωτεΐνες με ισχυρές αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες.
Με την έγχυση του PRP κάτω από την επιδερμίδα επιτυγχάνεται η ενυδάτωση, η αναζωογόνηση και η αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.
«Ξυπνήστε» τα φυσικά συστατικά του οργανισμού σας πραγματοποιώντας τη θεραπεία PRP (Vampir Lift) στο Δερματολογικό Ιατρείο της Dr. Υφαντή.
Για περισσότερες πληροφορίες και μία ενημερωτική συνάντηση καλέστε μας στο: 2106520777.   
Dr. Άουρα Υφαντή – Δερματολόγος
Επιστημονικός συνεργάτης Νοσοκομείου «Α. Συγγρός»
Εργαστήριο Φυσιολογίας και Παθήσεων Τριχών