Εξαφανίστε τους αντιαισθητικούς πόρους της επιδερμίδας του προσώπου σας

Καλέστε μας
Oι μεγάλοι πόροι της επιδερμίδας του προσώπου

Oι μεγάλοι πόροι της επιδερμίδας του προσώπου αποτελούν το πιο ενοχλητικό και αντιαισθητικό πρόβλημα μετά την ακμή και την «ανεπιθύμητη» τριχοφυΐα.
Οι μεγάλοι πόροι, η ακμή και οι ουλές της ακμής, δημιουργούν μία αντιαισθητική επιβλαβή αλυσίδα για την επιδερμίδα. Όλα τα παραπάνω προκαλούνται όταν ο ιδρώτας, οι βρωμιές και τα φυσικά έλαια του δέρματος του προσώπου, σε συνδυασμό με τα make up που χρησιμοποιούμε, εισχωρούν στους μεγάλους πόρους προκαλώντας τους απόφραξη, μετατρέποντας τους σε σπυράκια – ακμή.
Ο μοναδικός τρόπος αποτελεσματικής αντιμετώπισης είναι η πρόληψη όσο το δυνατό σε πρώιμα στάδια. Στόχος μας είναι η συρρίκνωση των πόρων, η μείωση της βαρύτητας των συμπτωμάτων και αναμφισβήτητα η πρόληψη των ουλών της ακμής.
Για το λόγο αυτό, εφαρμόζουμε ειδικές τοπικές θεραπείες, όπως ειδικά “peelings” και Μικροδερμοαπόξεση που μας εξασφαλίζουν τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας χαρίζοντας μας  ταυτόχρονα απαλότητα και νεανική λάμψη.
Για περισσότερες πληροφορίες και την εξατομικευμένη θεραπεία σας, καλέστε μας για μία ενημερωτική συνάντηση στο τηλ.: 2106520777.
Dr. Άουρα Υφαντή – Δερματολόγος
Επιστημονικός συνεργάτης Νοσοκομείου «Α. Συγγρός»
Εργαστήριο Φυσιολογίας και Παθήσεων Τριχών
Τμήμα Επεμβατικής Δερματoλoγίας