Γιατί ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει το τέλειο πρόσωπο;

Καλέστε μας
Θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες στον κόσμο και αυτό δεν είναι άποψη μόνο του γυναικείου πληθυσμού, καθώς…

Θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες στον κόσμο και αυτό δεν είναι άποψη μόνο του γυναικείου πληθυσμού, καθώς πλέον και η επιστήμη λέει ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο.
Τα χαρακτηριστικά του 56χρονου ηθοποιού βρέθηκαν να είναι κατά 91,86% συμβατά με τον ελληνικό «χρυσό αριθμό Φ», την περίφημη «χρυσή τομή». Ο «Χρυσός Αριθμός Φ» είναι μία μαθηματική εξίσωση, την οποία επινόησαν οι αρχαίοι Έλληνες σε μία προσπάθεια να μετρήσουν την ομορφιά.
Με τη χρήση αυτής της θεωρίας, η τεχνολογία χαρτογράφησης βρήκε επίσης ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει την τέλεια μύτη, ο Χάρι Στάιλς τα ομορφότερα μάτια και πηγούνι, ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το πιο τέλεια σχηματισμένο πρόσωπο.
Τα μάτια, τα φρύδια, η μύτη, τα χείλη, το πηγούνι, η γνάθος και το σχήμα του προσώπου του Τζορτζ Κλούνεϊ μετρήθηκαν από τον Πλαστικό χειρουργό Dr Julian De Silva και βρέθηκαν πολύ κοντά στην ελληνική ιδέα της τελειότητας.
Αυτό είναι το Top 10 των ομορφότερων ανδρών:
Τζορτζ Κλούνεϊ 91.86%
Μπράντλεϊ Κούπερ 91.80%
Μπραντ Πιτ 90.51%
Χάρι Στάιλς 89.63%
Ντέιβιντ Μπέκαμ 88.96%
Γουίλ Σμιθ 88.88%
Ίντρις Έλμπα 87.93%
Ράιαν Γκόσλινγκ 87.48%
Ζάιν Μαλίκ 86.5%
Τζέιμι Φοξ 85.46%
Πηγή: Daily Mail