Χάστε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι!

Καλέστε μας

Νιώθετε πως καταφτάνει η ώρα για να βγείτε στην παραλία και θέλετε να χάσετε τα περιττά κιλά πριν κάνετε την πρώτη σας βουτιά;

Νιώθετε πως καταφτάνει η ώρα για να βγείτε στην παραλία και θέλετε να χάσετε τα περιττά κιλά πριν κάνετε την πρώτη σας βουτιά;

Για την  επίτευξη του στόχου σας μπορείτε να βρείτε συμμάχους εμάς αλλά και το Supertracker.

To Supertacker είναι μία απλή στη χρήση εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί από το Υπουργείο Αγροτικής Πολιτικής των Η.Π.Α (USDA) σε συνεργασία με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των Η.Π.Α (NIH).

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, μπορεί να υπολογίσει πόσες θερμίδες πρέπει να προσλαμβάνετε καθημερινά και πόση άσκηση χρειάζεστε για να επιτευχθεί το επιθυμητό βάρος. Επίσης, επιλέγετε το χρονικό διάστημα που θέλετε να φτάσετε στο στόχο σας.

Το Supertracker θα σας βοηθήσει όχι μόνο να ρυθμίσετε το βάρος σας, αλλά και να διατηρήσετε τα κιλά σας σε επιθυμητά επίπεδα.

Σύμμαχος στην προσπάθεια που καταβάλετε, είμαστε κι εμείς με τις πρωτοποριακές και εξειδικευμένες θεραπείες που σας προσφέρουμε.

Οι θεραπείες σώματος με Ραδιοσυχνότητες (RF) και  Σπηλαίωση (Cavitation) με το μηχάνημα Coccon Duotechnology, η Carboxytherapy (Gas Contouring) με τη βοήθεια ιατρικού διοξειδίου του άνθρακα, οι θεραπείες λιπόλυσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, θα σας βοηθήσουν να δείτε άμεσα την αλλαγή στην εμφάνισή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και μία ενημερωτική συνάντηση καλέστε μας στο: 2106520777.

Dr. Άουρα Υφαντή – Δερματολόγος

Πηγές: www.usda.gov – www.nih.gov – www.dryfanti.gr