Καλέστε μας

Ultrasound (Υπέρηχος) Δέρματος

Ultrasound Δέρματος (U/S): Beauty through Science!

Ο υπέρηχος αποτελεί μια γρήγορη αλλά και ανώδυνη μέθοδο που χρησιμοποιείται από διάφορες ειδικότητες της Ιατρικής, τόσο για διαγνωστικούς, όσο και για θεραπευτικούς σκοπούς. Ουσιαστικά πρόκειται για μια σημαντική τεχνική εικονικής απεικόνισης για την εκτίμηση της δομής και της υγείας του δέρματος.

Τα τελευταία χρόνια, έχει βρει μια θέση στην Αισθητική Ιατρική, ενισχύοντας τη διαδικασία εφαρμογής αισθητικών τεχνικών.

Τα μηχανήματα υπερήχων χρησιμοποιούν διαφορετικές συσκευές, τους λεγόμενους ηχοβολείς, με σκοπό την εκπομπή ακουστικών κυμάτων σε μεταβλητές συχνότητες, αλλά και τη βελτίωση των ληφθέντων εικόνων.

Οι ηχοβολείς που συνιστώνται για το πρόσωπο, είναι συνήθως γραμμικοί, υψηλής συχνότητας, λόγω της ανάγκης για εστίαση σε επιφανειακές δομές και αγγεία.

Ultrasound (Υπέρηχος) Δέρματος

Ποια είναι η χρησιμότητα των υπερήχων;

Ο υπέρηχος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αξιολόγηση, την πρόληψη αλλά και τη θεραπεία επιπλοκών, έπειτα από διάφορες τεχνικές, όπως την έγχυση δερματικών εμφυτευμάτων.

Με την ορθή λειτουργία και χρήση των υπερήχων στην πράξη, βελτιώνουμε καθημερινά τις Ιατρικές Εφαρμογές στην Αισθητική Δερματολογία.

Ultrasound: Ποια είναι η σημασία τους στην εφαρμογή των δερματικών εμφυτευμάτων;

  • Διάγνωση και διαχείριση επιπλοκών των δερματικών εμφυτευμάτων
  • Αξιόπιστο εργαλείο για την παροχή πληροφοριών προηγούμενων εφαρμογών των ασθενών, όπως τον τύπο και το μέγεθος του εμφυτεύματος που έχει εφαρμοστεί
  • Αξιόπιστο εργαλείο για τη διαπίστωση ορθής ή μη τοποθέτησης δερματικού εμφυτεύματος
  • Δυνατότητα κατευθυνόμενης έγχυσης εμφυτευμάτων, μέσω του υπερήχου
  • Δυνατότητα κατευθυνόμενης έγχυσης υαλουρονιδάσης, μέσω του υπερήχου
  • Δυνατότητα δυναμικής απεικόνισης της ροής του αίματος εντός των αιμοφόρων αγγείων, με τη χρήση έγχρωμου Doppler

H Dr Άουρα Υφαντή, με εξειδικευμένη εκπαίδευση τον τομέα του υπερήχου δέρματος, μπορεί να εγγυηθεί πως η ομορφιά πλέον δεν είναι υποκειμενική, αλλά θέμα επιστήμης! Εμπιστευτείτε τη γνώση αλλά και την εμπειρία της!

Δερματολόγος - Παιδοδερματολόγος Dr. Άουρα Υφαντή

Το Δερματολογικό Ιατρείο της Dr. Άουρα Υφαντή στην Αθήνα, σας παρέχει όλες τις σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες υπηρεσίες κλινικής και αισθητικής Δερματολογίας. Στόχος μας είναι η παροχή της κατάλληλης θεραπείας έχοντας στο επίκεντρο τις δικές σας ανάγκες.