ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ - FACE UP

Λάμψη και φρεσκάδα

dermoapoxesi

Μικροδερμοαπόξεση - Microdermabrasion

Η Μικροδερμοαπόξεση είναι μία μη επεμβατική μέθοδος απομάκρυνσης της εξωτερικής κεράτινης στοιβάδας της επιδερμίδας με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος.

Με την μέθοδο αυτή, πραγματοποείται ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα τη δημιουργία νέας σφριγηλής και ελαστικής επιδερμίδας, τη βελτίωση των λεπτών ρυτίδων, των δυσχρωμιών και των ουλών από ακμή.

Επιπλέον, στο τέλος της θεραπείας το δέρμα απαλλαγμένο από τα νεκρά κύτταρα απορροφά σε μεγαλύτερο βαθμό τα καλλυντικά, επιτυγχάνοντας έτσι βαθύτερη ενυδάτωση.

Face-Up MicrodermabrasionSystem

Το Face-up είναι ένα καινοτόμο και αποτελεσματικό μικρολειαντικό σύστημα το οποίο συνδυάζει απολέπιση και μασάζ.

Αποτελείται από μία ειδική, περιστρεφόμενη κεφαλή μικροδονήσεων, η οποία εφαρμόζει την δράση δύο τεχνολογιών, microdermabrasion και micropulsation.

Με την κυκλική κίνηση της κεφαλής εξαλείφονται όλες οι ατέλειες και ακαθαρσίες, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και απαλό.

Παράλληλα, τα παραγόμενα μικροκύματα κάνουν μασάζ στο δέρμα, διεγείροντας και τονώνοντας τους μύες του προσώπου, βελτιώνοντας την κυκλοφορία και κάνοντας την θεραπεία ιδιαίτερα χαλαρή και ξεκούραστη.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Ο χρόνος που απαιτείται για την πραγματοποίηση κάθε συνεδρίας εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος και την κατάσταση του δέρματος.

Συνήθως απαιτούνται περίπου 30 λεπτά.

Αν το δέρμα είναι έχει υποστεί σημαντική βλάβη ή η περιοχή που χρειάζεται θεραπεία είναι πολύ μεγάλη, ίσως χρειαστούν περισσότερες από μία συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.