... και η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αποτελεί παρελθόν

apotrixosi-somatosΤο Laser είναι μία συσκευή που παράγει μία πολύ έντονη εστιασμένη δέσμη ακτίνων φωτός ιδίου χρώματος, συχνότητας και φάσης.

Το Laser που χρησιμοποιείται για την αποτρίχωση παράγει φώς το οποίο απορροφάται από την μελανίνη του τριχικού θυλάκου, οπότε κατά συνέπεια δεν αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά οι λευκές τρίχες.

Καταστρέφοντας τον θύλακο της τρίχας, σταδιακά η τριχοφυΐα εξασθενεί.

Οι εφαρμογές Laser για αποτρίχωση είναι μία αποδεδειγμένη ασφαλής μέθοδος που εφαρμόζεται για δεκαετίες σε γυναίκες και άνδρες για αισθητικούς και θεραπευτικούς σκοπούς ( θυλακίτιδα, διαπυητική ιδρωταδενίτιδα).

Απαντήσεις στις πιο συχνές απορίες που αφορούν το Laser αποτρίχωσης

  • Η χρήση των Laser δεν προκαλεί μακροχρόνιες επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.
  • Το Laser μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε ηλικία και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος όπου υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.
  • Το Laser προκαλεί μικρή ενόχληση ή πόνο κυρίως σε ευαίσθητες περιοχές (μπικίνι). Η ενόχληση συχνά ελαχιστοποιείται με την εφαρμογή τοπικά αναισθητικής κρέμας.
  • Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και της τρίχας καθώς και αν η εφαρμογή αφορά ορμονοεξαρτώμενη ή όχι περιοχή. Σε γενικές γραμμές, για τα πόδια και το μπικίνι απαιτούνται 5-8 συνεδρίες. Για τις μασχάλες, τον κορμό και το στήθος απαιτούνται περισσότερες συνεδρίες. 
  • Το χρονικό διάστημα μεταξύ των συνεδριών Laser συνήθως είναι 6-12 εβδομάδες ανάλογα με την ανατομική περιοχή που υποβάλλεται σε θεραπεία.
  • Το Laser αποτρίχωσης υπερτερεί των άλλων μεθόδων καθώς είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος απαλλαγής ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.
  • Το Gentlelase 755nm Alexandrite Laser (Syneron – Candela) είναι το πλέον εξελιγμένο Laser αποτρίχωσης ικανό να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα γρήγορα και αποτελεσματικά.

 apotrihosi apotrihosi2

apotrihosi3